BABYBASCHET – Micii baschetbaliști din Maramureș, Cluj și Mureș se confruntă în acest weekend pentru Cupa Nordic

0
647

CUPA NORDIC. Aproximativ 200 de mici baschetbaliști din județele Mureș, Cluj și Maramureș intră în competiție pentru Cupa Nordic la BabyBaschet și MiniBaschet, evenimentul, aflat la a doua ediție, desfășurându-se în acest weekend (sâmbătă, 8 decembrie și duminică, 9 decembrie), în Baia Mare și Recea.

 

Organizatorii competiției, clubul privat Nordic Basketball Baia Mare, au anunțat că meciurile se vor disputa în sala de sport din Recea și în sala de sport a Colegiului “Nicolae Titulescu” din Baia Mare. La Cupa Nordic participă copii cu vârste cuprinse între 8 ani și 13 ani de la cluburile CS Gladius Târgu Mureș, BC Together Târgu Mureș, CS For You Cluj-Napoca, Young Stars Cluj-Napoca, BC Magic Ball Satu Mare, CSȘ Sighetu Marmației și CS Nordic Basketball Baia Mare.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here