ARESTARE – Pedofilul în vârstă de 71 de ani care a violat șase minore și le-a obligat să se prostitueze, arestat pentru 30 de zile

0
320

DECIZIE INSTANȚĂ. Astăzi, 23 octombrie, magistrații Tribunalului Maramureș au dispus, la propunerea DIICOT – Biroul Teritorial Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând din 23 octombrie 2018 şi până în 21 noiembrie 2018 inclusiv, a inculpatului B.V. (71 de ani), cu domiciliul în Baia Mare, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de trafic de minori, lipsire de libertate în mod ilegal, act sexual cu un minor şi viol, infracţiuni pentru care legea prevede pedepse cu închisoarea de 5 ani ori mai mare.

 

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, în perioada martie 2017 – octombrie 2018, în Baia Mare, beneficiind de sprijinul şi contribuţia lui P. V. (care i-a asigurat locuinţă), a iniţiat şi a desfăşurat în mod coordonat, sistematic, ample activităţi de racolare repetată a patru minore cu vârste sub 15 ani, în scopul exclusiv de a le influenţa şi de a le determina să practice prostituţia în favoarea lui, întreţinând cu acestea relaţii sexuale, şi a întreţinut relaţii sexuale cu alte două minore, lipsindu-le pe acestea din urmă, în mod ilegal, de libertate.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here