ANTICIPAȚIE – George „Johnny” Moldovan va deveni astăzi vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș

1
1297
George Moldovan

ADMINISTRAȚIE. George Moldovan, secretar general al PMP Maramureș și consilier județean din partea acestei formațiuni politice, va fi numit (ales prin vot democratic 🙂 ) astăzi, 31 octombrie, în funcția de  vicepreședinte al Consiliului Județean (CJ) Maramureș, funcție vacantată în urma renunțării lui Lucian Morar (președintele PMP Maramureș optând în vară pentru funcția de primar al orașului Ulmeni).

 

Nicio surpriză, am zice, 2mnews a anunțat acest fapt încă din 20 iulie 2017, adică din urmă cu trei luni. Practic, Morar și-a impus omul în conducerea CJ Maramureș, iar Zetea nu a avut altă opțiune decât a-l accepta pentru a menține o majoritate solidă care-i dă posibilitatea să facă cam ceea ce vrea în forul administrativ al județului.

 

Totuși, astăzi, într-un simulacru de democrație, consilierilor județeni li se va oferi posibilitatea de a-și alege al doilea vicepreședinte dintre Moldovan (nominalizat de PMP) și Anișoara Mihali (sigheteanca nominalizată de PNL), rezultatul votului fiind decis încă din seara-noaptea trecută, când în cabinetul președintelui Gabriel „Îngerul” Zetea, acesta a semnat din nou protocoalele de colaborare dintre PSD și PMP, PNȚCD, Coaliția pentru Baia Mare și UDMR, asigurându-se în acest fel de votul majorității din CJ Maramureș. Pentru a risipi emoțiile și pentru a nu mai sta în tensiune, rezultatul va fi net în favoarea lui Moldovan.

 

Moldovan face parte din echipa lui Lucian Morar (cu care are și un grad de înrudire – este vărul său), fiind numit în funcția de conducere din filiala Maramureș în august 2016. „Johnny” Moldovan (38 de ani) este membru în comisiile pentru economie, agricultură și dezvoltare rurală şi în cea pentru activități de turism, tineret și sport.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Daca va fi Vicepresedinte al CJMM,trebuie sa-si depunaCV-ul.
    Alaturi de Blenerul Zetea va fi al doilea S.A. care din ratiuni demne de inteles nu-si va depune CV-ul.
    Pe latura cerculetului cu crucea in jos ,rog, prietenele sau nevestele conducerii CJMM sa fie atente cand se pleaca in delegatii.
    Evident Johnny nu are scoala, doar scoala vietii, a drumului cel mai scurt catre ocitocina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here