ANTICIPAȚIE- A doua cursă regulată spre Antalya de pe Aeroportul Maramureș: Antalya, cu Corendon Airlines, prin Paralela 45

0
856

DETALII. Ceea ce vă anunțăm acum o să anunțe oficial peste câteva zile, însă am zis să nu vă ținem în tensiune. Așa cum v-am informat încă din 14 octombrie, agenția de turism Paralela 45 (controlată de Alin Burcea) va introduce a doua cursă charter regulată cu destinație externă de pe Aeroportul Internațional Maramureș, tot către Antalya (Turcia) – aceeași destinație cu a tour-operatorului Christian Tour. Bine, acum vă oferim detaliile.

 

Așa cum estimam, cursa va fi estivală și va avea ciclicitate de una pe săptămână. Zborurile încep din 11 iunie 2019, în fiecare zi de marți, iar compania aeriană care va presta zborurile pentru Paralela 45 va fi Corendon Airlines.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here