ANOMALIE – Municipiul Baia Mare plătește 1.155 de euro/lună, pentru sediul Poliției Locale, unei firme din subordine (Bonus: numele viitorului șef al Poliției Locale)

5
1890

POLIȚIA. Direcția Poliția Locală Baia Mare își mută sediul de pe strada Victoriei, acolo unde municipalitatea plătea chirie, într-un spațiu mai generos, situat în fosta zonă industrială a orașului, pe strada 8 martie. Pe asta o știați, nu? Ei, clădirea aparține societății locale de transport în comun, imobilul având două etaje  și o suprafață utilă de 638 de metri pătrați și fiind fostul Grup de exploatare al URBIS.

 

Pentru că municipalitatea nu deține în totalitate societatea de transport în comun, va trebui să plătească o chirie și pentru spațiul aflat în proprietatea URBIS, însă consilierii municipali au decis ca aceasta să nu depășească suma achitată Poliției Locale pentru actualul sediu.

 

Rămân discutabile două probleme: 1) fiind o societate subvenționată 90% din bugetul municipiului, URBIS-ul generalului (r) Ion Pop “Rapidu’” putea să închirieze cu titlu gratuit spațiul către serviciul Primăriei și 2) cum de s-a vehiculat în documente publice că Poliția Locală plătește chirie pentru sediul de pe strada Victoriei 4.000 de lei, iar acum se spune că va plăti tot atât pentru spațiul de pe strada 8 martie, iar acest tot atât este 5317,5 lei/lună.

 

Dorin Coste

Bun, să rămână retorice dilemele astea două și să salutăm schimbarea (care încă nu s-a produs, dar, ca de obicei, 2mnews nu se limitează la a vă spune ce s-a întâmplat ci anticipează – bine! – ce o să se întâmple) șefului Poliției Locale Baia Mare, acolo unde Gheorghe Perian va fi înlocuit cu comisar șef (r) Dorin Coste, fostul șef al Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Maramureş, recent trecut în rezervă. Să nu ziceți că nu v-am spus :).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

5 COMENTARII

  1. Să fim bine înțeleși…..rămân SUPER directorii adjuncți Periam și Mandram….unul responsabil cu paza scenelor lui Dancus și a Împăratului , iar celălalt cu cea a construcțiilor ilegale ! 🙂

  2. Acum inteleg de ce nu l-a arestat pe Chereches atunci cand a încălcat ordinele judecătorești. S-au inteles ca l face șef la locală doar sa nu l retina. Asta da blat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here