ANIVERSARE – Handbalista Melinda Geiger, 30 de ani

0
862
Melinda Geiger

HANDBAL. Melinda Anamaria Geiger, „interul dreapta cu numărul 5”, împlineşte astăzi 30 de ani. S-a născut în 28 martie 1987, în Baia Mare. A jucat 11 ani (în două „serii”) pentru echipa oraşului natal, Ştiința HCM Baia Mare, timp în care a câştigat două cupe (2013, 2014) şi un titlu de campioană naţională (2014).

 

Melinda Geiger, în echipa națională, la Olimpiadă

Joacă handbal de la vârsta de 12 ani, remarcată de profesoara Iuliana Lică, şi a debutat în Liga Naţională pe când era încă junioară (la vârsta de 16 ani), la clubul local HC Selmont Baia Mare, devenit Ştiinţa HCM Baia Mare. La 17 ani debuta în echipa naţională de senioare a României cu care, de-a lungul timpului, a câştigat două medalii de bronz la Campionatul Mondial şi la Campionatul European.

 

În afara echipelor de club din Baia Mare, Melinda Geiger a mai jucat la Oltchim Râmnicu-Vâlcea (pe când aceasta era campioană naţională) şi la echipa germană Thüringer HC. În 29 aprilie 2016, s-a transferat la echipa franceză Brest Bretagne Handball.

 

La mulţi ani, Melinda Geiger!

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here