ALOCARE – 13.400 de euro pentru reparația semafoarelor din Baia Mare

0
407

SERVICII. Firma băimăreană Electrik Service Construct va repara semafoarele din municipiul de reședință al Maramureșului, contractul semnat cu Primăria constând în prestarea „serviciilor de întreținere, reparații, dezvoltare și modernizare a sistemului de semaforizare și dirijare a traficului”.

 

Contractul (în care numele primarului Băii Mari, în postură de reprezentant al achizitorului, este scris greșit!) este în cuantum de 62.259 de lei (suma cuprinde și TVA), a fost semnat la jumătatea lunii trecute și prevede ca lucrările să se încheie în 28 februarie 2018.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here