ALEGERI – UNPR Maramureș își alege structura de conducere: președinte Ioan Cheudan, prim-vicepreședinți Vasile Gherman din Baia Sprie și Sorin Pop din Borșa

1
941
Vasile Gherman, Ioan Cheudan și Sorin Mihai Pop

CONDUCERE. Zic să nu vă mai ținem în suspans și să vă anunțăm, înainte de a se întâmpla pocinogul, două aspecte: UNPR Maramureș încă mai există (știți că absorbția în PMP a fost ca o operațiune în care s-a utilizat forcepsul politic și s-a soldat cu extragerea ulterioară din partidul lui Băsescu) și își alege astăzi, în Conferință Județeană, noua conducere. Care va fi tot vechea, dar deja ne-am obișnuit cu alegerile ca pe vremea comunismului, când pe buletinele de vot e înscris un singur nume. În fine, un soi de simulacru de democrație…

 

Ioan Cheudan

Să revenim la evenimentul uneperist de astăzi, 25 mai, când în Baia Mare are loc Conferința Județeană de Alegeri a UNPR Maramureș. Pentru funcția supremă în filiala județeană este înscris un singur candidat, actualul președinte, Ioan Cheudan (consilier județean al Coaliției pentru Baia Mare).

 

De asemenea, se știe deja, înaintea votului, cele două persoane care vor fi aleși ca locotenenți ai colonelului în rezervă Cheudan, respectiv funcțiile de prim-vicepreședinți ai UNPR Maramureș vor reveni lui Sorin Mihai Pop (UNPR Borșa) și Vasile Gherman (UNPR Baia Sprie – cel ejectat după „mânăria” făcută de Lucian Morar, care l-a exclus de Gherman pe lista supleanților PMP la Consiliul Județean pentru a-l întrona acolo pe Gheorghe Grad din Sighetu Marmației).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here