ALEGERI – Începe votul intern în USR pentru candidații la alegerile europarlamentare

0
166

MARAMUREȘ. Astăzi începe votul intern în USR pentru candidații la alegerile europarlamentare. Pentru prima dată în România într-un partid au loc alegeri interne prin care toți membrii votează personal candidații, prin vot secret. Este o premieră care suntem convinși că se va constitui într-un exemplu pentru ce înseamnă democrația internă într-un partid, prin care fiecare membru să își exprime preferințele și sperăm că acest precedent va fi urmat și de celelalte partide din România.

 

Procesul de transformare a societății românești este ireversibil, cu toată opoziția celor care cred ca metehnele nomenclaturiste, prin care totul trece prin pixul unui lider sau al unui grup de interese, mai sunt de actualitate. Lucrurile trebuie să fie decise de jos în sus, de la bază, fără distorsiuni care nu țin cont de meritocrație, competență și muncă.

 

Lista candidaților USR este impresionantă, atât prin CV-urile acestora, cât și pentru adecvarea la realitățile cu care se confruntă Europa. Comparația cu majoritatea recenților europarlamentari români, precum Viorica Dăncilă, Maria Grapini, Norica Nicolai, Victor Boștinaru, oameni marcați de comunism, traseism, impostură, iresponsabilitate, nici nu are sens.  Valorile pro-europene, euro-atlantice, precum și calitatea profesională și morală a celor care ne reprezintă în parlamentul European sunt necesare și obligatorii pentru o Românie membră cu drepturi depline a Uniunii Europene.

 

Uniunea Salvați România a promis un alt mod de a face politică și se ține de cuvânt, atât prin metodele folosite, cât și prin oameni.  Lista completă a candidaților USR se poate studia aici: https://www.usr.ro/euro/.

 

Conducerea USR Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here