ALEGERI – Daniela Onița-Ivașcu a fost aleasă președinta organizației PNL Sighetu Marmației

0
421
Daniela Onița-Ivașcu

LEGITIMARE. Daniela Onița-Ivașcu a fost aleasă președinta organizației PNL Sighetu Marmației, după ce la sfârșitul lunii septembrie 2017, alegerile interne locale în urma cărora președinte al organizației municipale a devenit Alexandru Oros au fost invalidate de la centru, desfășurarea acestora nefiind considerată conformă cu statutul liberalilor.

 

Onița-Ivașcu a fost demisă, împreună cu întreaga conducere (Biroului Politic Local, format din 59 de persoane) a PNL Sighetu Marmației, în martie 2017, președinte interimar fiind desemnată Anişoara Mihali, consilier judeţean, iar apoi au fost organizate alegeri, considerate de PNL ca fiind nestatutare, în urma cărora președinția a fost preluată de Oros. În septembrie 2017, liberalii lui Orban au recunoscut greșelile comise în cazul alegerilor din Sighetu Marmației și au decis repunerea în funcțiile de conducere a celor demiși nelegal.

 

Ieri, 18 ianuarie 2018, în alegerile locale interne, „interimara” Onița-Ivașcu a fost aleasă președinte al formațiunii, legitimându-și funcția prin votul electorilor liberali.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here