ALEGERI – Adrian Todoran, reconfirmat în funcția de vicepreședinte PMP

0
247

RECONFIRMARE. Vicepreședintele PMP, deputatul maramureșean Adrian Todoran, a fost reconfirmat în funcție în cadrul Congresului Extraordinar al PMP.

 

„Cu sprijinul Organizaţiei Judeţene a PMP Maramureş, precum şi al celorlalţi colegi din ţară, am fost reconfirmat în funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional, coordonator al partidului pentru mai multe judeţe, în regiunea nord-vest. Pentru aceasta, cel mai important rol l-a avut preşedintele Eugen Tomac. M-a cooptat în echipa sa, pentru a avea o colaborare în ceea ce priveşte organizaţiile locale, precum şi politica de viitor a Partidului Mişcarea Populară. La mulţumesc tuturor celor implicaţi pentru suportul acordat”, a declarat deputatul Adrian Todoran.

 

Biroul de presă al deputatului Adrian Todoran



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here