ADMINISTRAŢIE POLITICĂ – Fostul şef al Remin, Ioan Buda, va deveni consilier judeţean

0
1729
Ioan Buda

NUMIRE. Fostul director general al Companiei Naţionale Remin în 2009, Ioan Buda va deveni consilier judeţean. După ce a încercat şi în 2012 să acceadă în forul judeţean din postură de independent, Buda reuşeşte să devină consilier judeţean în 2017, din partea Partidului Ecologist Român (PER) Maramureş, beneficiind de retragerea din Consiliul Judeţean (CJ) Maramureş a lui Mircea Ciocan (de altfel, după ce a demisionat din CJ, din cauza incompatibilităţii cu funcţia de manager interimar al Spitalului de Boli Infecţioase, Ciocan a demisionat astăzi şi din funcţia de preşedinte al PER Maramureş).

 

De-a lungul timpului, Buda a mai activat în PC şi a cochetat, o scurtă perioadă, cu Partidul Băimărenilor (proiect politic care nu s-a concretizat) şi PND, însciindu-se însă pe lista PER la alegerile locale din 2016. Pe lângă atribuţiile de consilier judeţean, pe linie politică Buda va activa şi ca secretar executiv al PER Maramureş, cel puţin până la alegerile din filiala judeţeană, estimate a avea loc în luna aprilie.

 

PER are, de astăzi, cu titlu interimar, un nou preşedinte, în persoana fostului preşedinte al PNL Maramureş şi fost primar al municipiului Baia Mare, consilierul judeţean Cristian Anghel.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here