ACHIZIŢIE – CJ Maramureş dă 2.000 de euro pentru site-ul de prezentare a circuitului bisericilor de lemn din Maramureş

0
293

SITE. Consiliul Județean Maramureş va plăti 8.800 lei + TVA (echivalentul a 2.000 de euro) pentru pagina web de prezentare a proiectului „Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord”. Mai exact, se solicită crearea respectivului site, găzduirea (hosting-ul) şi administrarea acestuia – cu maxim un back-up (actualizare) pe lună – timp de 4 ani, după care contractul se poate prelungi.

 

Site-ul va fi unul simplist (texte şi fotografii pentru cele 16 biserici din Maramureş incluse în proiect – acestea fiind puse la dispoziţie de CJ -, flip-book-uri, tur virtual şi o hartă virtuală personalizată). De asemenea, realizatorul site-ului trebuie să achiziţioneze şi domeniul, denumirea acestuia fiind lăsată la latitudinea sa.

 

Valoarea totală a proiectului „Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord” a acestuia a fost de aproape 20 de milioane de lei şi a vizat construirea a 16 centre de informare turistică în proximitatea fiecărei biserici incluse în proiect, amenajarea parcărilor, reabilitarea gardurilor şi iluminat stradal şi în zona monumentului istoric şi a parcărilor.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here