ACCIDENT AVIATIC – Pilotul băimărean Sorin Bochiș, în continuare în comă, transportat de la Iași la Timișoara

0
440

TRANSFER. Pilotul băimărean Sorin Bochiş (53 de ani), rănit grav în accidentul aviatic care a avut loc în 4 august, în Frătăuţii Vechi (jud. Suceava), se află în continuare în comă post-traumatism cerebral sever, însă a fost transportat, cu un elicopter SMURD, de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara. Informația a fost conformată de șeful UPU-SMURD Iași, prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu.

 

“Pacientul a fost transportat aerian, la cererea familiei și cu avizul medicilor, la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara. El se află în comă post-traumatism cerebral sever, este intubat, ventilat mecanis și stabil hemodinamic”, a precizat Cimpoeșu, pentru agenția de presă Mediafax.

 

Sorin Bochiş (53 de ani), fost pilot militar şi instructor de zbor, cu o mare experiență profesională, s-a ciocnit în timpul unui antrenament pentru Suceava Air Show (eveniment anulat) de avionul colegului său de formație de zbor acrobatic, pilotat de Cornel Marinescu (61 de ani) – acesta din urmă a murit în urma impactului cu solul.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here